Cursos d'anglès per a joves

El millor mètode per aprendre anglès

Anglès per a joves

Els nostres cursos d'anglès per a joves estan impartits per professors qualificats i amb experiència. Les classes són molt actives i els joves aprenen a comunicar-se posant en pràctica els seus coneixements mitjançant activitats dirigides.

Ja no es tracta sols de saber respondre preguntes, sinó d'aprendre a construir frases més complexes amb els seus connectors.

Es potencia la comunicació oral donat que a nivell genèric no solen tenir gaires ocasions per a practicar la conversa. Al cap i a la fí, l'èxit d'aprendre un idioma és poder-se comunicar d'una manera fluida i correcta.

Grups de secundària i batxillerat

Edats compreses entre 12 i 18 anys.

S’aprofundeix en l’idioma tant en l’expressió i comprensió oral com en l’escrita.

Preparem els nostres alumnes per a l’obtenció de títols oficials.

Exàmens oficials de la Universitat de Cambridge:

  • Key English Test (KET) for Schools
  • Preliminary English Test (PET) for Schools
  • First Certificate in English (FCE) for Schools
  • Certificate in Advanced English (CAE)
  • Certificate of Proficiency in English (CPE)
Centre examinador Cambridge English

Metodologia

Totes les parts de l’idioma (oral, grammar, reading, listening i writing) es treballen amb el ritme adequat per a què el jove estudiant pugui rebre la millor preparació. Així, l'alumnat pot arribar a aconseguir el nivell de “Proficiency”, títol superior que atorga la Universitat de Cambridge.

  • Expressió oral: A classe es treballa l'expressió oral presentant situacions de la vida real com: debats, diàlegs, treballs en equips...
  • Expressió escrita: S’ensenya la fluïdesa, desenvolupament i organització de textos per millorar l’idioma escrit. Aprendre l’estructura gramatical és important per poder comunicar-nos bé.
  • Reading: És molt important la comprensió global d’un text per enriquir el vocabulari, expressions i estructures gramaticals.
  • Listening: Utilitzem els materials més moderns i avançats (aules individuals amb audiovisuals) per potenciar la comprensió de l'idioma.

El nostre equip de coordinació organitza els programes formatius i proporciona un constant suport als estudiants durant tot el curs d'anglès per a joves.


Horaris

Hores Dies Horaris
3 setmanals dilluns i dimecres 17:30h a 19h; 19h a 20:30h
3 setmanals dimarts i dijous 16h a 17:30h; 17:30h a 19h; 19h a 20:30h
3 setmanals dimecres i divendres 16h a 17:30h
3 setmanals divendres 17:30h a 20:30h
3 setmanals dissabte 10h a 13:15h

Contacta ara:

Formulari de contacte

* Cal omplir aquests camps abans d'enviar el formulari.